Nejnovější recenze ze sekce Čisticí prostředky na koberce a čalounění
- Perfektně vypere, nelepí
I když není zrovna nejlevnější, daleko lepší než všechny Vanische ap.
Perfektně vypere....určitě koupím zase ...v tomto obchodě.
Už jsem zakoupila víckrát a stále se k tomuto výrobku vracím.
Odzkoušeno na čalounění v autě. S tím cílem byl produkt zakoupen. Vše beze změny. Nic, nefunguje. Umím peníze vyhodit jiným způsobem :-(
- Nejsem spokojena, sedačka není čistá zůstali tam fleky jako bych to ani necistila.
- úžasně čistí
- vůně není nic moc
Jedinečný produkt k čištění čalouněného nábytku i koberců, krásně voní a perfektně čistí, za mě TOP
Ještě jsem nepoužila ale miluji Pink pastu Takže toto bude asi obdobné tak uvidíme
opravdu krásně čistí
Výrobek je perfektní.Delala jsem sedací soupravu a nadmíru spokojena proti jiným prostředkům
jsem dost zklamaná, po všech kladných recenzí jsem se rozhodla přípravek koupit. Vyzkoušela jsem na matraci, která byla znečištěná do pejska a zcela bez efektu.
Žena je spokojená. Výrobek používá spoustu let. Spíše je problém Koralan koupit v obchodech. Všude nabízí Vanish.
Měla jsem dost velké mapy od potu na matraci a tímto přípravkem, jsem jí postříkala a nechala 30 minut působit a pak lehce hadříkem setřela, výsledek byla bílá matrace, mohu doporučit.,
- Pouze podivně páchne
Čistí, ale jen slabší nečistoty.
- Čistí výrazně lépe, než běžný pěnový čistič.
- Je použitelný jen na malou plochu.
- Dobře čistí
- několik let púoužívám, osvědčený
Velká skvrna staršího data na světlé mikroplyšové pohovce, způsobená vodou se šťávou pro děti zmizela!
Čistidlo jsem použila pak na čistění celé pohovky, kterou máme 12 let a vypadá opravdu jako nová.
Funguje úžasně, čistila sem matrací a vřele doporučuji
Tomuto čističi já osobně říkám ZÁZRAK. Nerezový hrnec ve kterém jsem ohřívala knedlíky, voda se vyvařila hrnec měl úplně černé spálené dno a byl na vyhození. S tímto čističem je jako nový, kdo nezkusí, neuvěří:-)
Kupovala jsem ho v JIPu, ale bohužel už tam nějakou dobu není k sehnání.
Já osobně jsem velice nespokojená, výrobek jsem si objednala na znečištěné, flekaté matrace a výsledek se žádný nedostavil. Takže jsem velice zklamaná . Už nikdy více, jsou to zbytečné vyhozené peníze
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »